Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Blog

2024.06.19.

Az olcsó esküvői DJ és a drága

Már a cím egy részét vagy egészét is idézőkelbe tehettem volna, ugyanis mindenkinek a pénztárcájához mérten más az olcsó és más kategória a drága. Sokkal kontrasztosabb a kép, ha a szolgáltatás színvonala alapján próbáljuk beárazni az esküvői DJ szolgáltatást.
Tovább
2024.06.19.

Étel, ital és zene az esküvők szentháromsága

Saját magammal szúrtam ki, mikor az írásom címének a végső következtetést adtam, de szeretem a kihívásokat... Azt gondolom, hogy amennyiben jó az étel és az ital és emellett a zene is, akkor kizárt a rossz lakodalom.
Tovább
2022.05.04.

Feláras extrák?

Új - elkeserítő - tendenciák az esküvői DJ piacon. Tisztázzuk, ezek tényleg feláras extrák?
Tovább
2022.02.24.

Esküvőszervezés tippek, tanácsok (kicsit másként)

Ha csak egy cikket olvasol el az esküvőszervezés kapcsán, ez legyen az! Esküvői DJ-ként, már rögtön az elején egy olyan dologra hívom fel a figyelmeteket, amire feltétlenül figyeljetek a lakodalom helyszínének kiválasztásakor.
Tovább
2021.01.25.

Esküvői DJ - Te milyen zenéket játszol?

Ebben az írásomban korrekciót szeretnék eszközölni a korábbi blogbejegyzéseimen. Ahogy egy alapból szép nőnek is jól áll a smink, úgy az írásaimnak is jót tehet ez. Gondolom...
Tovább
2019.03.08.

Sense Dj - Emlékkönyvem margójára

Mindig voltak és lesznek is olyan esküvők, melyek az idő múlásával is örök emlékek maradnak. Mint esküvői DJ, ebben a kis írásban egy ilyen esküvőről írok nektek.
Tovább
2019.01.03.

Sense DJ esküvőn - Az esküvői DJ, aki nemet mondott a lejátszási listáknak

Ahogy két emberi kapcsolat sem ugyan olyan, úgy két esküvő sem lehet egyforma! Amikor egy esküvői DJ zenei sablonokat használ, az olyan, mintha életed során minden szerelmednek ugyanazokat a betanult bókokat mondanád, - ami egy ideig működhet is- de egyszer aztán az ex nevét mondod ki az ágyban... Na, akkor van baj!
Tovább
2018.08.05.

Sense Dj esküvőn, avagy Micimackó újratöltve - Ágota és Zsolt lakodalma

Az esküvői dj nem zenegép! Lélek nélkül nem foghatunk meg szíveket és lelkeket. Nálunk ez így működik.
Tovább
2018.05.16.

Sense Dj esküvőn avagy szerelem az első pillantásra - Anita és Gyuri esküvője

Vannak olyan párok, akiknél az első kézfogás után hátradőlhetünk képzeletbeli székünkben, mert kisugárzásuk és közvetlenségük garancia a jó lakodalomra.
Tovább
2018.04.04.

Sense Dj esküvőn - Hajnalka és Krisztián lakodalma

Elkezdődött az esküvői szezon, aminek mi nagy várakozással vágtunk bele, mivel teljesen új hang illetve fénytechnikai parkot vásároltunk a téli szünetben.
Tovább
2018.01.30.

"Anyuék zenekart akarnak, mi pedig esküvői Dj-t szeretnénk " és egyéb problémák orvoslása :)

Esküvői Dj vagy zenekar? (vagy Szintis Zolika a Diófa vendéglőből) A kérdés örökzöld, de a válasz nem is olyan egyszerű.
Tovább
2017.11.15.

Esküvői DJ választás - erre figyelj!

Nem szerettünk volna olyan esküvői dj-k lenni, akik átlagosak és nem próbálnak meg újdonsággal szolgálni az ifjú pároknak és a násznépnek.
Tovább
2017.11.15.

Professzionális hang és fénytechnika

Esküvői DJ egy terítővel letakart asztalon? Na neeeem, ez nem a Sense DJ csapata! Professzionális hang és fénytechnikával rendelkezünk!
Tovább
2021.04.07.

Esküvői DJ árak 2021

DJ esküvőre - milyen áron
Tovább
30% kedvezmény a full csomagra