Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Rólunk

Fotóztunk már borzasztóan sikerült lagzikon...


Kedves Jegyespár, kedves látogató,

Köszöntelek a Sense DJ weboldalán! Zsolt vagyok, a Sense csoport alapítója, engedd meg kérlek, hogy pár szóban bemutassam, kik vagyunk, és mivel is foglalkozunk.

25 éve dolgozunk esküvőkön, A "Sense" projekt az esküvői dj szolgáltatáson kívül, fotós és videós szolgáltatásokat is nyújt. Miért kezdtünk mindezek mellett az esküvői DJ szolgáltatásba is bele?

 

Esküvői DJ / Miért vágtunk bele?

Az esküvői dj szolgáltatás létrehozása amiatt volt fontos a számunkra, mert szerettünk volna egy olyan szolgáltatást nyújtani ezen a téren,ami egyedülálló és magas színvonalú.
Sok évvel ezelőtt még klubbokban, rendezvényeken szolgáltattunk zenéket,de a ma divatos zenék meghaladták az ízlésünket.
Kézenfekvőnek tűnt, hogy a korábbi évek rutinját és az esküvőkön 25 éve szerzett tapasztalatunk ötvözzük.


Esküvői DJ
Összeültünk azon esküvői zenekarokkal,akik a véleményünk szerint magas színvonalat képviselnek és a segítségükkel állítottuk össze technikai hátterünket.
Több esküvői zenekar is segítette stúdióban rögzített hanganyagával az esküvői repertoárunk egyediségét kialakítani.

Esküvőkön szerezett tapasztalataink segítenek abban,hogy úgy építsük fel az esküvőt követő lakodalom zenei blokkjait és az este egészét, amely minden vendégetek megszólít és táncba visz. :)


Fontos elmondanunk, hogy főként mulatós, retro és napjaink kiemelkedő populáris slágereire építjük fel  esküvői - lakodalmi zenei műsorunk, amennyiben nem ezt a zenei irányt szeretnéd, szívesen ajánlunk más esküvői dj kollégát.

Esküvői DJ -ként igyekszünk olyan szolgáltatást adni, ami a lakodalom résztvevőiben a zenekarokhoz hasonló élményt nyújt, ugyanakkor a szinte végtelen zenei repertoárt is biztosítja számotokra az esküvőtök vendégeinek.

Számunkra az esküvő és maga a lakodalom zenei szolgáltatása rendkívül nagy felelősség,ezért ennek megfelelően igyekszünk az életetek nagy napján a munkánk végezni.

 

 

Esküvői DJ / 2 fős stáb, maximális minőség minden alkalommal

Az esküvőre két fős stáb érkezik a Sense Dj részéről,hogy a zenei és a fénytechnikai részt is maximális odafigyeléssel és színvonalon tudjuk szolgáltatni nektek.

 

 

Esküvői DJ / Mi lesz műsoron?

Előzetesen felmérjük az ígényeiteket, egyeztetünk veletek az elképzeléseitekről és a műsort az esküvőtökön tanácsainkkal, tapasztalatunkkal ötvözve állítjuk össze.

 

Esküvői DJ / Tisztán zenei szolgáltatás, jogtisztán, professzionális minőségben

Kizárólag legális, jogdíjas zenéket használunk, mert azon túl, hogy ez előírás is, a zenék hangminőségét is szeretnénk a legmagasabb szinten biztosítani.

Természetesen professzionális felszereléssel, pulttal, hang és fénytechnikával állunk rendelkezésetekre az esküvőn,nem terítővel letakart asztalon dolgozunk, mint nagyon sok esküvői dj. :)

Nem konferáljuk fel a dalokat, nem untatunk senkit saját átkötő szövegeinkkel, tisztán zenei szolgáltatást nyújtunk az esküvőn, azzal szeretjük a vendégeket szórakoztatni.

 

Esküvői DJ / Meddig szólunk...

Áraink nem tartalmaznak időmegkötést, addig állunk a rendelkezésetekre az esküvőtökön, amíg azt a hangulat megkívánja.

 

Nem csak esküvői DJ

Természetesen vállaljuk a szertartások hangosítását és esküvőkön kívül szalagavatók, születésnapok és más családi rendezvények zenei szolgáltatását is.

 

Reméljük találkozunk az esküvőtökön, további információkat a munkánkról a blog bejegyzéseinkben találtok.

Keressetek bennünket bizalommal!

30% kedvezmény a full csomagra