Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Sense Dj esküvőn avagy szerelem az első pillantásra - Anita és Gyuri esküvője

//Sense Dj esküvőn avagy szerelem az első pillantásra - Anita és Gyuri esküvője

Esküvői DJ - Szerelem első pillantásra

A blogunk nem véletlen kezdtem a "szerelem az első pillantásra" idézettel, mivel egy nagyon érdekes és visszatérő jelenséggel álltunk szemben Csokonyavisontán Anita és Gyuri esküvőjén.
Több, mint 25 év esküvői tapasztalata alapján, az első pillanatban mikor a nagy napon találkozunk az ifjú párral, már lehet tudni azt, ha egy lakodalom garantáltan jó lesz!

Igazából nincs erre recept vagy magyarázat, de vannak olyan párok, akiknél az első kézfogás után hátradőlhetünk képzeletbeli székünkben, mert kisugárzásuk és közvetlenségük garancia a jó lakodalomra.
(Természetesen minden esetben jó lakodalmakat csinálunk, de a fenn írottak megkönnyítik a dolgunk.)

 

Esküvői DJ - a nagy találkozás


Anita és Gyuri esküvőjére 370 kilométert utaztunk, de szeretünk új helyszíneket és embereket megismerni, így nagy izgalommal keltünk útra.


Megérkezésünkkor az első perctől mindenki nagy szeretettel fogadott bennünket, közhellyel élve: tisztára olyan volt, mint ha ezer éve ismernénk egymást. :)


Itt külön kitérnék az Alexandra vadászház személyzetére - a szakácstól, a pincéreken át az esküvőszervezőig - akik olyan segítőkészek és profik voltak, amivel a hosszú évek alatt még sehol sem találkoztunk! Köszönet nekik ezúton is mindenért!

Az ifjú pár az érkezésünkre azonnal lejött a szállásáról, hogy üdvözöljenek bennünket és itt jön a képbe az, amit fentebb írtam: az első pillanatban eldőlt minden.
Kedvesek és közvetlenek voltak velünk, minden pillanatban éreztük, hogy Ők bennünket akartak, nem csak egy objektív döntés van a háttérben velünk kapcsolatban.
Az esküvői dj szolgáltatáson az esküvői fotókat és az eksüvői videót is a Sense csapat készítette, így egy nagyon összeszokott stábbal vághattunk neki az ifjú pár nagy napjának.

 

Esküvői DJ - az esküvőn játszott zenék


A vendégvárásnál az ifjú pár kérésére aláfestő swing és jazz zenék szóltak.

 

Ezt követte a polgári szertartás, amit a Sense Dj csapata hangosított.
Ezzel a szolgáltatásunkkal is igyekszünk levenni a párokról a terhet, igyekszünk mindenre megoldást nyújtani, mert szerintünk ez is az esküvői dj feladata!


A vacsora után a zenéé lett a főszerep. :)
Anita és Gyuri bizalmát már akkor éreztük, mikor az esküvő előtt mindösszesen 5 dalt kértek, hogy mindenképpen szólaljon meg, a többit ránk bízták.
Megjegyzem, az a pár kiválasztott dal kérés nélkül is mindenképpen szerepelt volna az este folyamán, a repertoárunkban. :)

 

Apropó, repertoár!
Soha nem ugyanazt a műsort adjuk, nincsenek lejátszási listáink!


Minden esküvőn, lakodalomban egyedileg alakítjuk a műsorunk, a vendégek igényeihez igazítva!
Azt gondolom az esküvő dj -k közti különbség ebben ütközik ki leginkább.


Semmiképpen sem lehet ragaszkodni saját tervekhez, ízléshez, mert minden esküvő más és más.

Ezen az esküvőn is hagyományos, közismert lassú dalokkal kezdtünk, aztán a lakodalmi hangulatot felidézendő egy fox blokkal mentünk tovább a csárdásokig bezárólag.
Ezt követően retro és rock blokk következett majd 90 percig, mert erre tudtuk a legjobban megmozgatni az embereket.

Ezt követően ismét volt lakodalmas zene és olyan közismert dalok, melyeket esküvői dj nem hagyhat ki egy lakodalomból sem.
A menyecsketánc hagyományos csárdásokkal ment le, a vonatozás után viszont még számunkra is meglepő volt, hogy a mai slágerekre is vevő volt a násznép, így több, mint egy órán át azok szóltak.

Hajnal 3 után már segítették esküvői dj munkánkat a vendégek, az italok kreatívvá varázsolták őket és igyekeztünk az Ő kéréseiket is lejátszani.

Hajnali 5 óra körül pedig a keménymag még mindig kitartott a lakodalomban, ez esküvői dj -ként számunkra nagy öröm és kihívás. :)

Az utolsó zeneszám hajnali 5 óra után szólalt meg, ami nem volt más, mint az ifjú pár nyitótánca, amit zárásként újra eltáncoltak.

Így lett kerek egész a lakodalom esküvői dj szempontból (is).


Köszönjük Anita és Gyuri bizalmát, családjaik, barátaik szeretetét!
Nagyon sok boldogságot kívánunk a közös életetekhez!



Sense Dj

30% kedvezmény a full csomagra